divendres, 12 de març de 2010

LA GRAN NEVADA

Qui havia de dir que una nevadeta hauria portat tan de caos a tot arreu.  tot va començar el diumenge al vespre, quan vam veure que començava a nevar, però poc, més aviat aigua neu.
ja estavem al corrent que a altres punts de catalunya ja estava nevant molt però vaig pensar que aquí no faria res. vaig llevar-me el dilluns a les 6 del matí per baixar a barcelona, i quan vaig veure a fora vaig veure que la neu que hi havia ja era considerable i amés no  parava de nevar.

Ens vam anar trucant totes ( a les 7 del matí) i vam decidir no sortir de casa per anar a treballar, i em vaig quedar gaudint del paisatge, mirant per la finestra fins les 8:00, total, ja m'havia llevat, dutxat i vestit. quan les peques es van llevar lo primer que van veure es que per lafinestra nevava, i es van emocionar!!! quina il·lusió!! vaig decidir posar-los les botes de neu i portar-les a trepitjar la neu. i s'ho van passar bomba!! vam anar fins ala guarderia per veure si hi havia servei, i si. es van quedar per una estoneta.
al cap d'unes hores no nomes no havia parat de nevar, sinó que havia començat a fe-ho amb més força, i ens van trucar de la guarde que anessim a recollir-les que les mestres marxaven.

vam passar una tarda fantastica jugant amb la neu. i el dia seguent igual.
la llastima es que catalunya no està preparada per la neu, i moltes parts de catalunya van quedar sense llum, o els va caure arbres sobre la casa, o es van quedar aillats!! per sort a mi noem va passar res d'això, però si et passa això n'estic segura que no recordaria aquesta nevada amb tanta alegria, però realment per mi va ser una bona nevada. encara que per molts no ho fos.


4 comentaris:

Mireia ha dit...

Apa, que no et va nar bé ni res...!!!

alba ha dit...

oi que si? fantàstic. un dia així es per aprofitar, no?

Mireia ha dit...

M'encanta la foto del cotxe que falta, és xulíssima

Joana ha dit...

Quina sort!!! Dos dies sense treballar!