dimarts, 29 de desembre de 2009

nadal


el gran protagonista, el tió, ha tingut una feinada aquests dies...
despres de cagar a casa la iaia pama ha cagat també a casa la iaia rosa!!! uff que caganer...

han estat uns dies plens d'emoció, el tió s'ha portat molt bé, fins i tot diria que massa!  tenim tants trastos nous que no sabem on posar-nos nosaltres quan estem al menjador!!  (visca el consumisme)

i a agafar-nos-ho bé, que ara venen els reis i la cosa encara es desmadra més. la veritat es que a mi m'agrada molt el nadal, però només pensar que tenim la obligació de gastar com bojos i menjar pels descosits ja em posa de mal humor. hi ha qui et diu, si no vols gastar, no ho has pas de fer!! doncs no es pas veritat, et veus obligat a seguir amb el consumisme,  i si més no, els altres consumeixen per tu i tot!

quan tens nens la cosa encara és pitjor. demanes amb bona fe, si no sabeu que comprar necessitem roba, i ningú et fa ni cas, només joguines que sinó els nens no estàn contents! però si els nens tenen tantes coses aquests dies que no saben ni on mirar! massa pel meu gust! s'ha perdut l'esperit nadalenc, el de quan erem petits, que el tió cagava turrrons, i els reis portaven una joguina per cap. ara, el tió es fa un fart de cagar joguines i els reis encara més. una bojeria.

això si,vam passar uns dies en familia, i tots vam estar contents. aquí la mar amb la iaia deta, que va venir a dinar el dia de nadal. i la mar li ensenyava la nina que li va cagar el tió. entrenyable.

aixo si, la nit de reis és la més màgica, la trobo fantàstica, anirem ben abrigats a veure la cavalgada ( si les bronquitis i pneumonies ens ho permeten).

4 comentaris:

Joana ha dit...

No sé, a mi tant me fa que hagi o no nens, gasto igual, moooooolt!!!! No t'enfadis, si els comprem joguines als nens, a mi em fa molta "ilu" les joguines, hi ha coses tan maques, que ho compraria tot pels meus nebots. La roba ja els la compro quan veig alguna cosa que m'agrada sense venir a res.

Mireia ha dit...

Estic amb la joana, que les joguines són molt mones....

alba ha dit...

oi tan, però em deixeu un troç de casa vostra per guardar-les? jo ja no hi cabo!!!!
jeje

Mireia ha dit...

hehe